2 ceşti de smântână
1/2 cană de zahăr
1 baton de vanilie, divizat şi fragmentat
5 gălbenuşuri de ou
Într-o cratiţă, la foc mare, amestecaţi smântâna împreună cu zahărul şi vanilia. Aduceţi la foc mic şi îndepărtaţi de la căldură. Într-un castron bateţi gălbenuşuri de ou până se îngroaşă şi fac spuma. Bateţi gălbenuşurile de ou până ce sunt încorporate. Turnaţi gălbenuşurile în sos şi amestecaţi până se omogenizează ingredientele. Crăticioara se pune din nou pe foc mic şi se găteşte 2-4 minute, amestecând des pentru a preveni să se ardă. Luaţi de pe foc. Se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine. Această reţetă produce 2 1/2 ceşti de sos Anglaise.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu