luni, 4 iunie 2012

Roşii à la Cyrano


Ingrediente (pt. 10 persoane)
12 roşii,
175g ton marinat,
o ceapă mică,
un ou fiert tare,
fileuri de anchoa în ulei,
maioneza,
castraveţi conservaţi în oţet,
o lingură mare de tarhon şi hasmaţuchi în părţi egale,
ulei, oţet, sare şi piper.

Pregătiţi roşiile că în reţeta anterioară, adăugaţi sare şi piper. Puneţi la frigider pentru o oră. Într-un vas, puneţi tonul mărunţit, ceapă tocată fin, pătrunjelul, hasmaţuchi şi tarhonul, oul fiert şi anchoa (tocate în prealabil). Frecaţi bine până ce totul devine o pastă fină şi omogena şi adăugaţi maioneza amestecând bine. După gust, puteţi adăuga pastei şi puţină boia iute de Cayenne. Umpleţi roşiile cu pastă, condimentaţi cu ulei şi decoraţi cu câte o felie de castravete în oţet. Ţineţi la frigider până în momentul servirii lor.

2 comentarii:

Top Cuisine avec Lavi spunea...

Foarte interesanta reteta! Imi place mult blogul tau si-l voi urmari frecvent!

Dragos Gros spunea...

Sarut mana! Si mie imi place blogul tau, asa ca l-am pus in blogroll. Daca pot sa-ti fiu de folos, iti stau la dispozitie. Scuze de intarziere, dar tot cu intarziere am vazut comentariul tau.

Trimiteți un comentariu