sâmbătă, 2 iunie 2012

Peşte-spadă cu trei arome


Ingrediente (4persoane)
600 g fileuri de peşte-spadă.
2 legături de sparanghel.
15 cl de ulei de măsline.
50 g boia de ardei.
1 buchet de arpagic.
100 g de seminţe de susan.
sare şi piper

Se taie fileul de peşte-spadă în pătrate mari şi marinează în ulei de măsline cu sare şi piper. Tăiaţi sparanghelul în jumătate, cufundaţi-l apoi în apă clocotită, foarte sărată (pentru a fixa clorofila), timp de 4 minute şi apoi cufundaţi-l în apă foarte rece, de la gheaţă. Puneţi boia de ardei, arpagic, seminţe de susan în recipiente separate. Frigeţi peştele-spadă în ulei de măsline cald şi treceţi fiecare bucată prin recipientele care conţine seminţe de susan, boia de ardei, şi arpagic. Aranjaţi pe o placă. Serviţi cu sos Teriaki, un sos asiatic a făcut din sos de soia, ghimbir, usturoi, ananas

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu