luni, 11 iunie 2012

Cocktail-uri de sezon (II)



Tropicool

2 kiwi;
o portocală;
o banană;
2 linguri sirop de trestie de zahăr;
un pahar de suc de ananas;
o linguriţă de pudră de migdale.

Curăţaţi fructele, tăiaţi-le în bucăţi şi plasaţi-le în bolul mixerului. Mixaţi fructele după ce aţi adaugat siropul de trestie de zahăr, sucul de ananas şi migdalele reduse în pulbere. Filtraţi şi serviţi.
Alte acţiuni benefice: acest amestec ajută la digestia proteinelor şi este în acelaşi timp bogat în vit. C, diuretic, remineralizant, nutritiv si regulator al tranzitului intestinal.


Kilimandjaro

2 caise;
2 smochine proaspete;
o banană;
un iaurt;
o lingură de miere;
3 frunze de mentă.

Scoateţi sâmburii caiselor. Mixaţi împreună caisele, smochinele, banana şi iaurtul adaugând, dacă este necesar, un pic de suc de pere. Filtraţi şi adăugaţi mierea şi menta taiată fin.
Alte acţiuni benefice: aperitiv, nutritiv, astringent, digestiv.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu